Litecoin Forum

Litecoin => Litecoin discussion => Topic started by: peliasutpaidat on December 05, 2017, 03:50:38 AM

Title: 2017 jalkapallo pelipaidat valmistunut sadan pallon
Post by: peliasutpaidat on December 05, 2017, 03:50:38 AM
Arsenal vs. Brighton tulevaisuuteen näköinen: 4-putki Arsene Wenger ennätys?

Vuonna seitsemäs kierros 2017-18 Premier League, Arsenal on pelannut Emirates Stadium edistää Brighton.

Arsenal osuma 4 peräkkäin


1, Arsenal on 4 peräkkäistä putki: Gunners ylemmän liigan Home 2-0 Beat West Brom, La cazete sijoitettiin 2 maalia, Keski-Euroopan unionin Cup ryhmä Gunners kierto lasten pelipaidat enemmistön vielä pois 4-2 voitti Valko-Venäjän joukkue Borisov, viimeiset 3 pelit Arsenal on voittanut kaikki hyvä tila. Arsenal on kotona vastaan edistettävä, Brighton, joka on hyvä tilaisuus Gunners, ja Neymar Jr pelipaidat Wenger toivoo voittaa 4 peräkkäistä kilpailuista.

2. Wenger taukoja Ferguson ennätys? Jos hän voi voittaa Brighton viikon loppuna, Wenger rikkoo ennätys Ferguson pelaajan 44 eri Premiership joukkueet. Ararène Wenger, joka on  valmentanut Arsenal yli 20 vuotta, on potkiminen edistettävä ja on lyömätön viimeisten 31 kertaa edistettävä ja 26, 5, ja Arsenal ei ole koskaan menettänyt pelin jälkeen 2002.

3, La cazete valtio on hyvä: UEFA Cup-ryhmän turnauksessa, Giroux 2017 jalkapallo pelipaidat valmistunut sadan pallon virstan pylväs, sijoitettiin 2 maalia Walcott myös menestyi hyvin, mutta takaisin liigassa Wenger voi halutessaan edelleen luottaa La cazete, Ranskan Jumala Winger länteen Brom sijoitettiin 2 maalia, tällä kaudella hän on tehnyt 4 maalia Gunners. Cazorla ja Kirkland edelleen loukkaantunut, Sanchez Palaa ensimmäinen hiukset.

Ryan (Brighton maali vahti): "se on varmasti olemaan hyvä peli on jännittävä vastakkainasettelua Ranska paita Top Team kuten Arsenal." Toivottavasti onni tulee meille tässä pelissä, ja olen varma, että me teemme joitakin ongelmia heille, ja me paranemme. "

Molemmat osapuolet ovat olleet FA Cupin peli 2 kertaa ja Arsenal on voittanut 3-2 pois.

Itse nähnyt koko prosessin? Näin mahtava! Haluat myös olla paidan pidät siitä, voit siirtyä online verkkosivuilla pelipaidatjalkapallo