Author Topic: Adafruit LCD displaying wrong speeds. Anybody using Gridseeds on a Raspberry Pi  (Read 1650 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline PiMinerTopic starter

  • Trade Count: (0)
  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
I have two Gridseed Blades mining just fine through a Raspberry Pi at about 5-5.5 Mh/s.  The pool I am connected to displays this and everything seems fine. 
I just installed the Adafruit LCD display on my Raspberry Pi so it can display the stats without me having to turn on the computer and log into my pool.
Everything connects and loads up fine except for the data it is displaying.  My miners are running at 5.2 Mh/s but the LCD screen is showing the average to be 0.72000 Mh/s.  What could be causing this? Most of the instructions and tutorials to set these up deal with Bitcoin so maybe that has something to do with it. 
I was hoping somebody else has a similar setup or has run PiMiner with Litecoin and can provide some help.  Thanks.
 


 

***I AM BUYING BROKEN GRIDSEEDS***

Started by Fr1tz3dBoard Marketplace

Replies: 0
Views: 1481
Last post June 05, 2014, 08:04:55 PM
by Fr1tz3d
***I AM BUYING BROKEN GRIDSEEDS***

Started by Fr1tz3dBoard Goods

Replies: 0
Views: 1705
Last post June 05, 2014, 08:05:19 PM
by Fr1tz3d
I WILL BUY YOUR BROKEN GRIDSEEDS AND FIX THEM!

Started by Fr1tz3dBoard Services

Replies: 3
Views: 2852
Last post May 08, 2015, 08:47:50 PM
by Lumanet
how many gridseeds to make a profit???

Started by JiuJitsuMinerBoard Litecoin mining

Replies: 0
Views: 1312
Last post November 01, 2014, 10:11:09 AM
by JiuJitsuMiner
Is there something wrong with the forum BBcode?

Started by BetcoinRakebackBoard Suggestions, Feedback

Replies: 0
Views: 4418
Last post June 15, 2016, 02:37:02 PM
by BetcoinRakeback