Author Topic: Trouble with BAMT and my second GPU  (Read 3443 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline hanjiTopic starter

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Trouble with BAMT and my second GPU
« on: March 17, 2014, 02:29:34 AM »
Hello All


This is my first mining rig. I picked up a couple of used GPUs... (XFX 280X and a PowerColor 270X). Both are spinning. Monitor is currently connected to the XFX 280x. When BAMT is booted, and I run aticonfig --list-adapters, I'm only seeing one GPU detected:



root@bamt-miner:/etc/bamt# aticonfig --list-adapters
* 0. 01:00.0 AMD Radeon R9 200 Series


I'm running litecoinbamt1.2.img. Any suggestions. I'm assuming the card that it's detecting is the card that is NOT connected to the monitor.. which is weird. That is the PowerColor R9 270X).


Any ideas on how to get GPU1 detected?


Thanks!
hanji


Offline Oldgamer

  • Newbie
  • *
  • Posts: 12
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: Trouble with BAMT and my second GPU
« Reply #1 on: March 18, 2014, 08:39:52 PM »
Your XFX 280X IS ALSO R9 200 Series card.

 

Mining tools (cpu/gpu)

Started by rTechBoard Litecoin mining

Replies: 0
Views: 65670
Last post December 30, 2012, 05:09:06 PM
by rTech
Which GPU is best for Litecoin mining?

Started by tenakhaBoard Newbies

Replies: 3
Views: 27339
Last post July 27, 2013, 06:11:38 PM
by grapemon1611
[Guide] 6 GPU Litecoin Mining Rig | 6x R9 270

Started by miningdudeBoard Litecoin mining

Replies: 16
Views: 69310
Last post January 31, 2014, 06:30:47 PM
by humpydumpyy
GPU folding problem

Started by BikewrzBoard Litecoin mining

Replies: 0
Views: 3347
Last post October 26, 2013, 09:16:02 PM
by Bikewrz
Trouble getting my CPU to mine

Started by shadizzleBoard Newbies

Replies: 1
Views: 4159
Last post November 22, 2013, 04:36:41 PM
by miningdude